Om Städsällskapet

Vi är ett miljövänligt städbolag i Stockholm

Städsällskapet är ett städföretag som sätter människor och miljö i första rummet.

Vi har sedan 1997 utfört städuppdrag med miljövänliga och biotekniska produkter som innebär att våra produkter innehåller mycket lite kemikalier eller inga alls.

Vi fortsätter att kämpa för miljövänligare arbetsplatser. Det är ingen hemlighet att det i vår natur har släppts ut kemikalier i över hundra år. Något som vi vill ändra på.

Så varför ska du välja Städsällskap som leverantör? 

Vi på Städsällskapet har 20 års erfarenhet inom städ.

  • Trygghet – Vi står för ordning och reda.

  • Vi ser våra kunder och anställda som våra ambassadörer och vill bygga långvariga bra relationer.

  • Vi är serviceinriktade. Vi står alltid startklara och hjälper dig med dina behov inom 24 arbetstimmar.

  • Våra kunder ger oss betyget 4,6 av 5 möjliga, men vi tänker bli ännu bättre.

Bli kund hos oss redan idag!
Varmt välkomna hälsar,
VD Jennifer Lind med Personal

Jennifer Lind, VD, Städsällskapet

”HON LIGGER STEGET FÖRE I STÄDBRANSCHEN – ”SERVICE OCH MILJÖTÄNK ÄR EN TRYGGHET FÖR KUNDEN

Jennifer Lind har lyft frågor kring etik, moral och miljön inom städbranschen i över 20 år. Hon upplever nu högre status kring städning och ser ett kommande uppsving för miljöstädning, så kallad ’BioClean’.”

Läs mer om Jennifer här ››

Kundomdömen

Personlig service med Städsällskapet

Du får personlig service av vår personal

All vår personal säkerhetskontrollerar vid anställning samt utbildas inom det senaste i städteknik. Vår personal är försäkrade samt vi följer bra lönevillkor inom städbranschen för att behålla motiverad personal.

Vi strävar alltid efter att utveckla för personal som då kan var till bättre hjälp hos våra kunder. Kontakten mellan oss och våra anställda är väldigt intensiv då vårt syfte är att alltid ha nöjda kunder.

Nordiskt Tillväxtcertifikat

Nordiskt tillväxtcertifikat från UC

Sigillet visar att Städsällskapet har utmärkt sig som ett tillväxtföretag. Det finns olika definitioner på vad ett tillväxtföretag är, men gemensamt är att dessa företag växer snabbt och kraftigt. De växer i omsättning och är framgångsrika.

Städsällskapets mission

Renare och friskare företag med biologisk miljöstädning

Städsällskapets viktigaste mål är att minska på kemisk utsläpp och att kunna fortsätta att erbjuda våra kunder en bra miljövänlig städservice.

Vi vill att våra kunder ska uppleva oss som en ledande städleverantör. Där kunden och miljön alltid är viktigast.

Branschvinnare 2022

Varje år utser Branschvinnare i Sverige AB i samarbete med Largest companies de företag som får utmärkelsen Branschvinnare baserat på föregående års bokslut. En Branschvinnare är ett företag som har överträffat den egna branschens utveckling i såväl omsättning som resultat. Företaget måste även visa ett positivt resultat. Snittet räknas fram en gång per år och baseras på samtliga företag inom den aktuella branschen. I snitt är det bara 15 % av Sveriges aktiebolag som tilldelas utmärkelsen. Branschindelningen är baserad på företagens SNI-kod*.
* SNI står för Svensk Näringsgrensindelning och bygger på EU:s standard, NACE Rev.2En Branschvinnare är ett företag som har överträffat den egna branschens utveckling i såväl omsättning som resultat.